ЦІНИ НА СТВОРЕННЯ САЙТІВ

Вартість створення сайту це часто перше питання, яке хвилює замовників. Причому всіх замовників можна розділити на дві категорії, перші вважають, що на створення сайту ціна повинна бути мало не двісті доларів, а другі побоюються, що це задоволення дуже недешеве. І, що характерно, не мають рації і ті, і інші.

Про те, що сайти створювати це робота простіше нікуди можуть думати тільки ті, хто нею ніколи не займався. Це серйозна робота, яка включає в себе аналітику, маркетинг, вивчення ринку, програмування, розробку дизайну, оптимізацію під пошукові системи. Адже ми створюємо не просто сторінку в інтернеті, а сайт, який би вигідно відрізняв вас від конкурентів і служив засобом заробляння грошей. З усього цього ви можете зробити висновок, що професійний інтернет-ресурс, який створюється для того щоб на гідному рівні представляти ваш бізнес в інтернеті, не може коштувати як пара середньоцінових чобіт. Але і дуже дорогий цю роботу назвати важко — у нас є можливість оптимізувати витрати і пропонувати замовникам послуги зі створення сайтів високого рівня за мінімальними цінами, переконатися в цьому ви зможете, залишивши заявку на сайті — наші менеджери зв’яжуться з вами і після уточнення всіх деталей зможуть назвати кінцеву вартість роботи.

«Чому не можна назвати ціну відразу? Інші ж можуть! »

Ми чули це не раз і не два. І не втомлюємося пояснювати — на створення сайту ціна залежить від цілого ряду чинників, кожен з яких може впливати як на її збільшення, так і на зменшення. Відповідно, перш ніж назвати точну ціну ми повинні знати деталі. Ви ж не будете вимагати від автодилера назвати вартість машини без уточнення її марки, класу, комплектації та інших параметрів? І не будете питати у лікаря скільки буде коштувати лікування ще до того як він вас огляне? З сайтами все йде так само. Ось чому жодна поважаюча себе веб студія ніколи не оголосить ціну з порога, не впізнавши над чим саме слід працювати. А якщо хтось так робить, то ви можете зробити відповідні висновки про рівень їх роботи.

Однак, заглянувши в наш прайс-лист ви зможете ознайомитися зі зразковими цінами на створення різних типів сайтів. Ще раз хочемо підкреслити — саме у вашому випадку ціна може коливатися в ту чи іншу сторону від зазначеної, так як це дуже індивідуально і залежить від ваших вимог. Але скласти собі приблизне уявлення про наших розцінках ви зможете.

Доступні ціни це лише один фактор, за яким замовники вибирають нас, і ключовим він не є. Головне — це кінцевий результат. У своїй роботі ми орієнтуємося на ваш комфорт і прагнемо відповідати найсміливішим вашим очікуванням. Ось чому з кожним роком зростає кількість наших постійних клієнтів — досить просто познайомитися з нашим підходом до роботи та її результату, і вам вже не захочеться мати справу ні з ким іншим.

Курси SEO у Львові — www.taina.com.ua