Купити дитячий велосипед — на користь, а не на шкоду. Головні критерії правильної їзди

Дитячий велосипед подарує кожній дитині гарний настрій, задоволення від поїздок на свіжому повітрі, а також значно покращить здоров’я, зробить її більш витривалою та дозволить самостійно приймати важливі рішення. Але для того, щоб велосипед дитячий був тільки їй на користь, а не на шкоду потрібно дотримуватись важливих нюансів під час їзди на велосипеді, щоб кожна поїздка була безпечною для дитини.

Як правильно їздити на велосипеді — Головні правила

Велосипед для дитини може бути небезпечним та спричинити її травмування, якщо не знати, як правильно їздити на велосипеді. Батьки повинні потурбуватися про безпеку своєї дитини та навчити її правильно користуватися велосипедом, щоб тримати правильну посадку під час їзди, тоді поїздки будуть безпечними та корисними. Головні критерії правильної їзди полягають у наступному:

  1. Якщо дитина тільки починає пробувати кататися на велосипеді, то потрібно купити велосипед зі скошеною рамою, яка забезпечить збільшення проміжку між верхньою трубкою рами та тілом дитини. Велосипед з такою рамою дозволить дитині легко управляти ним та в разі необхідності швидко стати на ноги та не вдаритися об раму. До речі, такий велосипед з легкістю підійде дитині будь-якого віку.
  2. Сідло не повинно стояти занадто високо, його слід розташувати таким чином, щоб в разі втрати рівноваги, дитина зразу змогла зняти ноги з педалей та швидко поставити їх на землю, щоб не впасти та не травмуватися, а також не пошкодити велосипед.
  3. Важливо мати правильну форму спини під час сидіння на велосипеді. Дитина не повинна тягнутися до керма або нахилятися до нього, це призведе до неправильного керування велосипедом та зниження контролю за дорогою. Правильна посадка дитини – це висока посадка, яка дозволить гарний огляд дороги, саме тому потрібно опустити сідло нижче. В процесі зростання дитини, висоту сідла потрібно збільшувати, але все одно уважно слідкувати за її правильною посадкою на велосипеді.

Який магазин вибрати що купити велосипед дитячий?

Якщо Ви знайшли надійний, відповідальний та перевірений багатьма задоволеними клієнтами веломагазин, то купити велосипед дитячий буде легко та просто. Адже правильний магазин, яким є веломагазин Velosklad не тільки пропонує якісні велосипеди від відомих брендів, але забезпечить кожного покупця наступними перевагами:

  • інтернет-магазин Велосклад velosklad.com.ua має великий вибір дитячих велосипедів для будь-якого віку по різним цінам;
  • веломагазин завжди допоможе правильно вибрати та купити велосипед для дитини саме той, який їй потрібен;
  • Велосклад відправляє велосипед в день його покупки повністю в зібраному та перевіреному вигляді, тож дитина зразу може випробовувати новий велосипед та насолоджуватися поїздкою;
  • гарантійний термін на кожний велосипед складає 12 місяців з дня покупки;
  • велосипеди безпечно відправляються на будь-яке відділення Нова почта або доставляються кур’єром.