ТОВ “ДІС-ГРУП”: послуги металообробки за доступною ціною

Процес металообробки є досить складним та ресурсозатратним. Він потребує використання різноманітного обладнання та високої фахової підготовки робітників. Тому замовляти послуги з обробки металу краще у професіоналів. 

Компанія «ДІС ГРУП»: сучасний підхід до обробки металу

Виробничо-торгова компанія «ДІС ГРУП» надає комплексні послуги у виготовленні продукції з металу: від проєктування до перевірки готового виробу під час випробувань. Ми використовуємо найсучасніше обладнання з електронним управлінням та залучаємо до роботи досвідчених інженерів та конструкторів. Таким чином, вдається випускати продукцію найвищого рівня якості. 

Виробничо-технічна база компанії постійно розширюється та вдосконалюється. Вона складається з таких структурних підрозділів:

  • секція верстатів ЧПУ та оброблювальних центрів;
  • інструментальний відділ;
  • відділ термічної обробки.

На верстатах з числовим програмним управлінням здійснюються токарні і токарно-фрезерні роботи по металу. Також ми надаємо послуги поздовжнього точіння та 4-осьової обробки. Багатоцільові 4-координатні обробні центри здатні виробляти найскладніші деталі з ідеальною точністю. 

В інструментальному цеху обробка металу здійснюється на токарних фрезерних, шліфувальних станках. Також там надаються послуги електроерозійної різки, заточування, проводяться координатно-розточувальні та слюсарно-інструментальні роботи. Значна кількість різнопланового обладнання дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності оперативно та якісно. 

У відділі термічної обробки здійснюються різні види загартування металевих конструкцій за допомогою нагріву та прискореного охолодження. Таким способом відбувається зміцнення кристалічної структури сталі, що істотно збільшує її зносостійкість. 

Крім цього у складі компанії є окрема ланка, яка спеціалізується на прямому постачанні з Китаю верстатного обладнання, в тому числі з ЧПУ. Ми пропонуємо сучасне токарне та фрезерувальне устаткування, послуги навчання операторів та гарантійне обслуговування. Все обладнання, що ввозяться в Україну, проходить відповідне тестування перед відправкою під контролем нашого представника. 

Переваги співпраці з компанією «ДІС ГРУП»

Багаторічний досвід та постійне оновлення технічного устаткування дозволяє нашому підприємству стабільно розширювати перелік послуг та покращувати умови співробітництва. Зокрема, наші клієнти можуть отримувати такі переваги:

  • виробництво повного циклу: від підбору необхідних матеріалів до нанесення фінального захисного гальванічного чи термічного покриття на готові вироби;
  • можливість виготовлення технічної документації з нуля, якщо у замовника немає макета чи розробленого проєкту;
  • виготовлення серійних деталей з великою точністю та у короткі терміни;
  • виробництво нестандартних запчастин та втілення експериментальних проєктів;
  • широкий асортимент послуг за помірною ціною. 

У нас можна замовити різноманітні прес-форми, у тому числі нестандартної конфігурації. Також ми виготовляємо багато різновидів штампів по металу: висічні, вирубані, послідовної дії та комбіновані. Наше обладнання дозволяє виготовляти тестувальні стенди для випробувань технічного устаткування різного призначення. Крім цього ви можете придбати пневматичні та пневмогідравлічні лінійні приводи для регулювання газомагістралей. 

Готова продукція підприємства «ДІС ГРУП» проходить двоступеневий контроль, спочатку безпосередньо на виробництві, а потім — у незалежних експертів.