Як обрати свій стиль: різновиди та характеристики

Модні тенденції завжди зазнають змін. Різні стилі в моді завжди переживали незліченні трансформації. Зі збільшенням кількості нововведень зміна тенденцій і стилів також була швидкою. Отже, враховуючи це, розглянемо найбільш популярні стилі одягу.

  1. Вінтажний. Один із найчарівніших модних стилів – це, безумовно, вибух із минулого. Від суконь з заслінкою до одягу для кінозірок, старовинний вигляд є кульмінацією моди від 20-х до 70-х років. Це тенденція, яка подолала випробування часом. Відголоском вінтажного стилю можна вважати сучасні чоловічі вишиванки, які зазнали деяких змін, але оригінальність вишивки все ж збереглася. Такий одяг актуальний як для сильної статі, так і для витончених леді. Наряд досить класичний, а тому підійде для ділової зустрічі, вечері, святкування та ін. Дамам можна купити вишиту сукню. Вона вдало підкреслить найкращі риси фігури та перетворить вас на справжню героїню відомих українських п’єс чи оповідань.
  2. Богемський стиль. Найкраще слово, яке охарактеризує цей стиль – «нетрадиційне». Схожий на артистичний, богемний стиль використовує екстравагантні та дикі візерунки на екзотичних текстурах. Його можна віднести до циганського та хіппі. Найчастіше називають «Бохо».
  3. Шик. Для нього характерно бути в тренді. Він допомагає виглядати розкішно та вишукано. Той, хто слідує цьому стилю, обирає гарний, оригінальний дизайн одягу. Насичені, неекстравагантні кольори є невід’ємною частиною шику.
  4. Мистецький. Це прояв самостійної творчості людини. У більшості випадків прихильниці такого вбрання є творцями власного стилю моди. Вони не дотримуються традиційних норм. Нетрадиційне мистецтво веде до інновації дуже багатьох цікавих форм тенденцій, які не обмежуються звичайною природою створення моди.
  5. Кежуал. Це поєднання елегантності з комфортом. Кежуал формувався поступово і є одним з найбільш популярних модних стилів на даний момент. Жоден екзотичний і сміливий предмет не буде в гардеробі жінки, яка слідує за невимушеністю. Для стилю характерна невимушеність, а також поєднання з аксесуарами, будь-яким простим одягом.

Сфера моди наповнена різними стилями і тенденціями. Якщо ви хочете зробити образ особливим та неповторним, використовуйте усі надані ресурси. Тенденції дозволяють обрати та вивчити певний стиль, за його допомогою підкреслити свою індивідуальність, заявити про себе.