Позбавляйтеся від проводів з високошвидкісними широкосмуговими маршрутизаторами NETIS

Маршрутизатор (роутер) – це пристрій, який направляє трафік даних за визначеними маршрутами. Він передає інформацію, таку як електронна пошта та вміст веб-сторінок, між вашим комп’ютером і сервером в обох напрямках. Він також з’єднує мережі і виступає в якості фільтра на «шлюзі» між ними, направляючи дані на правильну IP-адресу, унікальну для кожного комп’ютера. Він ще підтримує підключення до Інтернету окремих комп’ютерів або цілих мереж.

Маршрутизатор може бути підключений до вашого комп’ютера за допомогою кабелів. Однак, найчастіше в наші дні, маршрутизатори є «бездротовими», що дозволяє декільком пристроям з бездротовим доступом одночасно мати Інтернет-зв’язок. В межах діапазону дії маршрутизатора netis n4 користувачі отримують можливість використовувати різноманітні гаджети в різних місцях будинку або офісу.

Прискорте вашу бездротову мережу за допомогою роутера Нетіс

RlPW6CuSFKkYcoC_xC6B9tB4ylBeTqp4AlM7w6llFlJf7mj_smoMQa4mWFGRHHc1OPWjQtI_rpx-gc2LPZfscLxl3pPkdJEOgc8_YyX2YzGLaKc-v6o5kjVvaKh5RmB1NWa7EPL7jpZsdY8h

Заснований на стандарті 802.11ac, широкосмуговий маршрутизатор швидше, ніж 802.11n. Двохдіапазонна функція забезпечує бездротову швидкість 433 Мбіт / с в смузі 5 ГГц і 300 Мбіт / с в 2,4 ГГц, що в сумі становить 733 Мбіт / с.

Роутер є ідеальним способом вирішення проблем з перевантаженнями в мережі і гальмуванням сигналу, яке може бути викликане декількома пристроями. Управління на основі IP покращує пропускну здатність пристроїв, підключених до маршрутизатора.

Dl9Clq5MU6K4mmIRtUSzZPY34kJFiRp82JykkbgJFyAjbigOrT-KgO7a1VXWBNoImwg0IE67juFn8YOEAXe2LtrT6gWTQQuToDV6mtU1IIB66yL0NsDo05hanFAhVUpcZp8zOhiT2XYZBp-6

Ви отримаєте дивовижну гнучкість і продуктивність, маючи дві одночасні бездротові мережі. Прості дії, такі як відправка електронної пошти або перегляд веб-сторінок, можуть виконуватися в діапазоні 2,4 ГГц. Завдання з інтенсивною смугою пропускання, такі як онлайн-ігри або потокове HD-відео, можуть оброблятися в діапазоні 5 ГГц.

xse0Y5Y0nSIUKbteUMKIYBV8IAw-OQX3NqIHxfIPH9E-4GtZLX_SEGb8_PPiTpVxrkQYBJ0iPHXCUmWtgEJKar_f2W784EcnDJ47NcD2M4kFvdXv1Ex6TkT_F_kKgAlXlAoSP8t4WA5zVSE6

Цей пристрій надає надійне покриття Wi-Fi, в два-три рази перевищує діапазон ранніх стандартів бездротового зв’язку. Антени забезпечують стабільний всенаправленний сигнал і чудове бездротове покриття. Порт USB дозволяє підключати принтер і обмінюватися файлами з мережевими пристроями.

Крім Wi-Fi доступу, роутер може забезпечити стандартну маршрутизацію Ethernet для невеликої кількості провідних мережевих пристроїв. Деякі маршрутизатори Wi-Fi можуть діяти як комбінація маршрутизатора і модему, перетворюючи вхідний широкосмуговий сигнал від вашого інтернет-провайдера.

Де можна купити маршрутизатори NETIS?

b0InbxRFrDM1xmKr1_i3e6J4idLXhb6m9RxC_tpOlsBibYlci9Xm4bk8ZH8G9r30LaYHr4NMT6FsHfr7Bd-m_k7sFcA6nmGXVnDEft6Ds2fIbbJEcIRb78LHItEd1IEdbaLjLRjDZLR2DdZJ

Придбати роутери і багато іншого мережевого обладнання цього бренду можна у наступних торгових партнерів:

  • Фокстрот;
  • Ельдорадо;
  • F5;
  • Алло;
  • Comfy;
  • Brain;
  • Rozetka;
  • DEPS.
JxhG3yudGoaIyzKwGDH_H0FxMhBbqyxOCFDT_TK5U06jKRaaYrgFUgY2zWnvobaWYQoRtbX7qgLP1qGuLa3Vv7XhO6InRuAAKe-qDXOad1CvKZYrNvgLH-UHyiHEDnYKEtA9J5k4F0eGhlAU

Для тих, хто жадає блискавичних швидкостей без прив’язки (або кабелів), маршрутизатор netis n1 купити в будь-якому з перерахованих інтернет-магазинів – буде ідеальним рішенням. Придбайте WiFi-роутер і ви отримаєте кращу на сьогоднішній день технологію бездротового доступу в Інтернет з безпрецедентною швидкістю завантаження і вивантаження. Якщо ви страждаєте від повільної мережі або нестійкій продуктивності, перейдіть на обладнання ТМ Netis, щоб зменшити проблеми з трафіком і підключенням. Прості в налаштуванні і розроблені для максимальної надійності і безпеки, різні моделі маршрутизаторів забезпечують чудову потокову передачу і ігрові можливості.